Skal jeg prøve en sportsmassage?

Pueha.. Jeg er lige begyndt at træne, og jeg kan godt lige fortælle jer, at jeg har ondt i hele kroppen i dag. Jeg har aldrig rigtig gået i motionscenter før, men jeg er rigtig opsat på, at det skal blive en fast del af min hverdag nu og i fremtiden.

Jeg har så ondt i mine arme og ben i dag, og nu sidder jeg så lige og læser om fordelene ved at få sportsmassage, og jeg må da nok lige sige, at det lyder som noget jeg godt kunne bruge. Det er i hvert fald med til at gøre, at mine muskler restituerer hurtigere, hvilket betyder at jeg hurtigere kan træne igen, og så går det hele jo ligepludselig meget hurtigere. Det er i hvert fald sådan at jeg har forstået det, når jeg sidder og læser om det, så jeg håber da at jeg ikke helt har misforstået det hele. Nå, men jeg tror i hvert fald lige at jeg vil prøve at kontakte en massør, og så lige høre dem ad hvordan og hvorledes det virker og hjælper.

Hvis der er nogen af jer derude, som er eksperter på det her område, så kunne det da også være meget sjovt, hvis I lige vil fortælle hvad I ved om det her i kommentarfeltet. Vi ses!