Pift dine vægge op med wallstickers

Mangler du noget pænt til dine vægge? Skal det være lidt utraditionelt? Mange har forskellige billeder og malerier hængende på deres vægge. Det kan selvfølgelig være ganske nydeligt, men det kan også blive kedeligt i længden. Hvis du i forvejen har forskellige familiebilleder og malerier hængende, men stadig mangler noget til at pifte dine vægge op, skulle du overveje wallstickers. De fås i alle tænkelige størrelser og udformninger. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Wallstickers til alle rum i dit hjem

Der findes et hav af forskellige typer, så du kan med garanti finde noget, der passer præcis til dit behov. Hvad end du står og mangler pynt til badeværelsesvæggen eller væggen i soveværelset, er det muligt at finde det helt rette. Et populært motiv for tiden er citater. Hvis du har et yndlingscitat eller måske et mantra, som du lever dit liv ud fra, er det oplagt at sætte det op på din væg, så du kan blive mindet om det hver dag. Det kan f.eks. være inspirerende citater eller kærlighedscitater. Blomster og grene er også et populært motiv, som kan bringe naturen ind i en stilren skandinavisk stue. Ved at sætte wallstickers op kan du skabe liv i ethvert rum. Det er en slags tredimensionel kunst til dine vægge. Og det bedste ved det hele er, at du nemt kan tage dem ned og udskifte dem lige så ofte du vil. De er nemme at sætte op og tage ned, og efterlader ingen spor eller huller i væggen.

Wallstickers til hele familien

Når du har pyntet stuens vægge, er det måske på tide at pynte børneværelset eller kontoret. Der findes alle mulige slags wallstickers til både børn og mænd. På børneværelset kan du f.eks. skabe en jungle ved at sætte eksotiske dyr og planter op på væggene. Du kan altså skabe en helt ny og spændende verden på børneværelset, som dine børn kan leve sig ind i og bruge aktivt i deres lege. Når børnene så er trætte af junglen, kan du blot tage dem ned og skabe en ny verden – f.eks. det ydre rum. Sæt planeter og stjerne op på væggene og loftet, og lad dine børn leve sig ind i rollen som astronauter. Det er kun fantasien, der sætter grænser. På kontoret kan du pifte væggene op med computer- eller arbejdsrelaterede stickers, eller skab hygge med humoristiske stickers.