Lån penge trods RKI — nemt og hurtigt

Experians RKI-register er Danmarks største af slagsen over dårlige betalere, og mange firmaer og virksomheder benytter sig af dette register, når de skal erhverve sig nye kunder. De kan nemlig søge efter dårlige betalere i RKI databasen og således undgå at erhverve sig kunder, som tidligere hen er blevet registreret som dårlige betalere.

Samtidigt kan de også registrere kunder som værende dårlige betalere. Dette kan være praktisk for virksomheder, som gerne vil undgå at havne i situationer, hvor de lider økonomiske tab på grund af kunder, som ikke er i stand til at betale tilbage. Og derfor er långivere især glade for at undgå kunder, som er registreret i RKI-registret.

Lån penge trods RKI med kautionslångivere

At mange lånegivere stiller krav til deres kunder om, at de ikke må være registreret i RKI-registret behøver dog ikke at betyde, at det er umuligt at optage et kviklån eller et forbrugslån, hvis man skulle være så uheldig at være havnet i registret.

Der findes nemlig specifikke långivere — såkaldte kautionslånere — på det danske lånemarked, som gerne lader deres kunder låne penge trods RKI. Spring derfor gerne ud i det og lån penge trods RKI, hvis du står og har brug for et lån.

Henvis til en kautionist og lån penge trods RKI

Den eneste forskel, der er på almindelige lån og lån hos disse kautionistlånere er, at du som låntager skal kunne henvise til en kautionist — en person, som kan sige god for dig som låntager og stå inde for, at du er troværdig og har i sinde at betale tilbage på lånet som aftalt.

Denne kautionist skal i kraft heraf også hæfte for dit lån således, at de skriver under på, at de vil betale af på det, hvis du imod dine og deres forventinger pludselig selv er ude af stand til det. Der kan være mange grunde til, hvorfor det skulle kunne ske — måske ændrer din økonomi sig, eller også sker der noget andet uventet. Uanset hvad, er det en sikkerhed for långiveren, at de ved, at lånet vil blive betalt af uanset hvad der sker. Således slipper de for at tabe penge på deres forretning.

De fleste kautionistlånere stiller det krav til kautionisten, at de ikke må være registreret som dårligere betalere hos Experians RKI-registre eller i nogle andre former for registre for dårlige betalere. De vil være helt sikre på, at kautionisten er troværdig i tilfælde af, at låntageren ikke selv formår at holde deres del af aftalen. Derudover stilles der ingen krav, så længe du som låntager overholder din del af aftalen. Tag derfor chancen og lån penge trods RKI, hvis du drømmer om at optage et lån til en ferie, noget specifikt køkkenudstyr eller noget helt tredje — det kan nemlig sagtens lade sig gøre. Og udover henvisningen til en kautionist er reglerne, der gælder som regel de samme som ved helt almindelige kviklån og forbrugslån. Så længe du holder øje med de vigtigste detaljer som omkostningsgebyrer og ÅOP, så er du godt dækket ind og klar til at optage dit lån.