Biløens Autoservice er Amagers bedste værksted

Autoservice på vores betingelser

For nylig skulle vores bil synes, og det var derfor på tide at få lavet service. Bilen er en ældre Toyota, der har kørt godt 200.000 kilometer. Men da den ikke er rustet eller på anden vis klar til at blive skrottet, skulle vi finde svar på, hvor finder man byens bedste autoservice til en ældre bilmodel? Eller rettere hvor finder man Amagers bedste autoservice?

Undersøg markedet for Autoservice

Vi er begge indkøbere i ret store virksomheder i København, og begge er vi ”indvandrere” fra Jylland, og måske er det derfor, vi ikke bare tager en pris for en pris.

Første øvelse hos os er altid, uanset om vi køber nyt køkken, nyt hus eller ny bil, at undersøge markedet godt og grundigt.

Så ind på Google og så ellers finde de relevante autoværksteder, der samtidig lå indenfor rimelig køreafstand fra vores hjem.

Valget faldt på Biloensautoservice.dk

Vi endte med at vælge Biløens Autoservice, da vi her fandt ud af, at vi fik allermest for pengene. Faktisk var de op mod 25 procent billigere i forhold til andre nærliggende autoværksteder.

Når man vælger autoværksted, handler det selvfølgelig også om tillid og kemi, men efter at have talt med personalet og efter fremmødet med bilen, var vi overbeviste – Biløens Autoservice skulle servicere vores gamle, men højtelskede Toyota.

Det store autoservice

Det store autoservice kunne nu sættes i gang, og jeg skal love for, at vi fik en gennemgang for pengene:

Lygter og lys blev kontrolleret, visker og vasker ligeså, chassiset blev smurt, olie og oliefilter blev skiftet og selve motorens væsker, samt sprinklervæske, bremsevæske, servovæske blev kontrolleret og skiftet.

Sikkerheden er også vigtig for os, og det var mekanikerne helt med på. De kontrollerede bremser, der blev renset, smurt og vi fik nye bremseklodser. Selvfølgelig blev slidbane og dæktryk også tjekket, men det så fint ud.

Småting som pollenfilter, benzinfilter, tændrør og luftfilter blev også skiftet. Hos biloensautoservice.dk kan du også købe billige vinterdæk hvis du vil komme vinteren i forkøbet. 

Jeg må jeg sige, at Biløens Autoservice har levet op til vores forventninger. For os betyder sikkerhed og driftssikkerhed meget, da vi ofte er i Jylland hos familie og venner. Vi er trygge ved Biløens Autoservice og vil helt sikkert bruge dem igen.