Min fine ven

En af mine venner bliver ved med at snakke om penge, lån og alle mulige andre ting, som jeg virkelig ikke rigtig interessere mig for. Det er så småt ved at gøre mig skør i bolden. Jeg har lige været på den lokale med ham, og det eneste han kunne snakke om var de billigste lån for 18-årige.

Det er nu alligevel nu alligevel ret sjovt at høre på ham plapre løs om alle de “mærkelige” emner, som man vel godt kan kalde det, når det kommer ud af det blå hver eneste gang.

Sidste gang vi sad nede på den lokale og rykkede fernet og iskolde tuborg, der gik der hele ikke mange runder løgn, før han formåede at dreje en samtale omkring fiskeri til en samtale omkring lån under 20 år. Se da han gjorde det, der fik jeg det mærkeligt oven i hovedet. Jeg aner virkelig ikke hvordan eller hvorfor han kun kan tale om de ting.

Ting og sager til lejligheden

Da jeg skulle ud og have et lån skulle det vise sig for mig, at være lidt mere indviklet, end jeg lige havde regnet med, for at at få et lån som 18-årig, men til sidste lykkedes det sig dog for mig. Men hvad jeg ikke havde regnet med var, at jeg skulle ud og få et lån fra et sted, som ikke var min bank, men det skulle jeg altså, og det har jeg i hvert fald heller ikke fortrudt.

Lån til møbler

Jeg havde virkelig brug for et lån, for jeg var lige flyttet alene i lejlighed for første gang, og jeg havde ikke det der lignede møbler, og de gamle havde desværre ikke lige noget stående, som jeg kunne bruge. Og møbler, ja det havde jeg altså brug for.

Men jeg fik da heldigvis også et lån, så jeg kunne få noget der lignede en lejlighed, men af erfaring kan jeg så fortælle, at det ikke er det letteste altid at få et lån til unge.