Find et billigt webhotel

Skal du have din egen hjemmeside? Måske vil du gerne starte din egen blog, dit eget firma eller/og oprette en mail kun til arbejdsbrug. Hvis dette er tilfældet, får du brug for et webhotel.

 binary-1332816_640

 

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er en platform, hvor du køber en plads på nettet til din hjemmeside, så den er frit tilgængelig for andre. Pladsen betaler du for at leje. Det er deraf navnet ”webhotel” er opstået, fordi du lejer et ”rum” på nettet til din hjemmeside. Du bliver altså nødt til at have en sådan plads på nettet for, at din hjemmeside er offentlig for andre.
Derudover skal du have et domæne, hvilket vil sige en adresse, man skriver i søgefeltet for at komme hen til din hjemmeside. Priserne for en plads hos et webhotel varierer meget, men du kan sagtens finde et billigt webhotel.

Godt at tænke over, når du vælger webhotel

Når du vælger et webhotel, er det smart, at du har helt styr på, hvad det er, din hjemmeside skal bruges til og dermed også, hvor meget du har brug for fra dit webhotel. Følgende punkter er også gode at have in mente, når du vælger webhotel: Gode supportmuligheder (dit webhotel skal kunne hjælpe dig, hvid der opstår komplikationer med din hjemmeside). Anmeldelser af udbyderen (er det et stabilt firma, som har erfaring med emnet?). Gå efter de udbydere med 1-click installation (det gør det nemmere for dig selv). Tjek hos din udbyder om konsulenttider også følger med i prisen (hvis du får behov for råd omkring opsætningen af din hjemmeside). Sikr dig, at dit webhotel tager sig hurtigt og sikkert af eventuelle hackerangreb på deres servere, så du ikke risikerer tab af data. Derudover er det en god idé at gå efter de danske webhoteller, eftersom svartiden vil være kortere.