Et quicklån

Så er påsken over os, og jeg er allerede booket op på påskefrokoster her de næste tre dage. Det bliver hårdt, men jeg er sikker på at det nok skal blive sjovt!

Dog er der lige et lille problem med pengene, for jeg får nemlig ikke løn før efter påsken, og jeg har ikke lige penge nok til de her frokoster og byture. Derfor har jeg kigget lidt efter et sted, hvor man kan tage et hurtigt lån eller quick lån om man vil. Har da heldigvis også fundet nogle steder, hvor man kan få sådanne lån. Se dine muligheder her: kviklaan-nu.dk. Det er herinde at jeg har fundet ud af, hvor nemt og hurtigt det kan gå med et lån.

Nu vil jeg lige ringe rundt til vennerne og høre lidt nærmere omkring planerne for frokosterne. Jeg håber at vi alle sammen ses herinde på bloggen igen en af de næste par dage.

Kviklån og nyt fjernsyn

Det har været et år der bød på en hel masse utroligt fede oplevelser, som jeg aldrig vil glemme. Det var blandt andet året, hvor jeg var på Gran Canaria med mine to gode venner, Tommy og Hans – og den tur, var simpelthen noget af det fedeste, jeg har oplevet.

Udover det, begyndte jeg at dyrke løbetræning, hvilket har gjort at jeg er blevet slank og kommet i god form. Nå, men nok om det, nu til 2017 – her er planerne ikke så vilde, men nu må vi se, hvad året byder på.

Først har jeg besluttet mig for at jeg vil have mig et nyt fjernsyn, da det gamle simpelthen er blevet lidt for old school. Derfor har jeg overvejet at tage et lån, så min økonomi ikke begynder at skrænte for meget. Mit kapital skal nemlig helst dække forbrug, og altså ikke goder som et nyt fjernsyn 😉

Ved ikke helt om jeg tager lånet endnu, men det kunne være en god hjælp.